Ponyer ...

Lina og Didrik / Foto: Thomas Bach JensenLina og Didrik / Foto: Thomas Bach JensenSom ganske lille var vores datter sammen med sin mormor på besøg hos Jens-Anton Juhl, Støvring, som - udover at have avlet rigtig mange fine oldenborgheste gennem tiderne - også var i besiddelse af et antal shetlænderponyer. Det tog heller ikke lang tid før Jens Anton og Lina i fællesskab blev enige om at bytte en shetlænder for 3 af mormors kattekillinger!

Således kom Lolholms Didrik i stalden hvor han har regeret med hård hånd siden. Didrik havde været fremstillet som hingst men blev afvist hos dyrlægen pga. misdannelse i kæbepartiet. Vi kastrerede ham og selvom han er en overordentlig sød og børnevenlig hest så måtte vi dog snart erkende at en shetlænder nok ikke er det bedste match til en hurtigt voksende pige. Men de har haft ... og har stadig...mange gode lege sammen og Didrik har nu fået en ny fornem opgave som legeonkel for vores welsh-hingsteplag Zophus.

Da Didrik for længst var blevet for lille til Lina endte vi med at købe welshponyen Korreborgs Pauline i sommeren 2010. Pauline var absolut heller ikke blandt de største med sine 125 cm men hun solgte helt sig selv med sine store, mørke og opmærksomme øjne og der var ingen tvivl om at det SKULLE være hende trods størrelsen. Pauline havde indtil da gået som følhoppe og var dermed ikke nogen specielt rutineret ridepony, men hendes fantastiske temperament og arbejdsvillighed har gjort at Lina har fået rigtig mange gode og trygge timer på ryggen af hende.

I visheden om at Pauline jo også hurtigt ville blive for lille valgte vi at ifole hende i 2011 med håbet om at lave en stor 1'er pony som kunne tage over.

Se mere om Zophus og Pauline via links til venstre
Korreborgs PaulineKorreborgs PaulineLina, Korreborgs Pauline og Zophus PorsborgLina, Korreborgs Pauline og Zophus PorsborgKorreborgs PaulineKorreborgs PaulineLolholms DidrikLolholms Didrik