Velkommen

Stutteri Porsborg avler primært heste i Dansk Varmblods regi, men har også lavet enkelte afkom indenfor Dansk Oldenborg Avl og dansk ponyavl (DSP og Welsh).

Stutteriet blev grundlagt som Stutteri Porsborggården af Ottine Porsborg Clausen og Niels Clausen på Porsborggården ved Støvring og er sidenhen overtaget af deres datter som bor med sin samlever John og datter Lina på Sørup Østergaard, Sørup v. Støvring. Se yderligere under menuen "Om stutteriet".

Stutteriet ejes og drives derfor i dag af Hanne Porsborg Clausen som selv er rytter og tidligere har redet dressur på landsplan. Til stutteriet er også tilknyttet:

  • eksamineret berider Klaus Holm
  • rytter Katrine Bruun Laursen, samt
  • beslagsmed Anders Stokbro

Porsborggårdens Bastian

Sidste nyt

Farvel til to heste

Uge 42 blev ugen hvor vi sagde farvel til to af vores heste. Zamba blev via Bakken Dressage solgt til Sverige og er allerede vel ankommet til sin nye ejer.

OL-guld og OL-sølv til Porsborg-hest

Den 13. september 2016 vandt Porsborggårdens Donatello OL-guld i Rio i den individuelle klasse med sin dygtige, norske rytter Ann Cathrin Lübbe i grad III. I Freestyle'en den 16. september opnåede parret OL sølvmedalje, slået med kun 0,05 procentpoint

Se flere nyheder