Velkommen

Stutteri Porsborg avler primært heste i Dansk Varmblods regi, men har også lavet enkelte afkom indenfor Dansk Oldenborg Avl og dansk ponyavl (DSP og Welsh).

Stutteriet blev grundlagt som Stutteri Porsborggården af Ottine Porsborg Clausen og Niels Clausen på Porsborggården ved Støvring og er sidenhen overtaget af deres datter som bor med sin samlever John og datter Lina på Sørup Østergaard, Sørup v. Støvring. Se yderligere under menuen "Om stutteriet".

Stutteriet ejes og drives derfor i dag af Hanne Porsborg Clausen som selv er rytter og tidligere har redet dressur på landsplan. Til stutteriet er også tilknyttet:

  • rytter Katrine Bruun Laursen, samt
  • beslagsmed Anders Stokbro

Porsborggårdens Bastian

Sidste nyt

Ny hest

Vi har nu fået ny hest i stalden - denne gang indkøbt som lærehest til Lina. Hesten er den 17-årige RDH-hoppe Legacy efter Solos Landtinus og Midt West Ibi-Light som tidligere har startet på PSG-niveau med Nanna Let Wittenhoff inden hun blev pensioneret på S-plan i sommeren 2016.

Qlunte eft. Quaterback/Bernstein

Den 5. februar var vi på besøg hos Porsborggårdens Qlunte som pt. forberedes til salg hos berider Lars Bækgaard. Vores egen rytter, Katrine, rider Qlunte hver weekend og har mange roser til overs for vores 9-årige Quaterback-afkom som vi solgte som unghest til Therese Stisager Thomsen

Se flere nyheder