Om stutteriet...

Stutteriets grundlæggereStutteriets grundlæggereStutteri Porsborg er et lille varmblodsstutteri beliggende i Sørup (ved Støvring) ca. 20 km syd for Aalborg. Stutteriet startede oprindeligt på Porsborggården i Støvring, hvor det blev grundlagt af mine forældre, Ottine og Niels Clausen (billedet), da min far købte et ponyføl til min mor i bryllupsgave.

Dette blev starten på en lang række af både pony-afkom og senere rideheste-afkom fra Porsborggården og på trods af, at vi dengang ikke havde den store fokus på præstationer, solide hoppestammer og at hingstene primært blev valgt ud fra lokal tilgængelighed, så lykkedes det alligevel at producere en hel del succesfulde rideheste - og herunder også flere grandprix-heste i primært England og USA.

Efter Rebild Kommune eksproprierede en stor del af jordtilliggendet til Porsborggården i 2008 overtog jeg stutteriet endeligt og flyttede hestene til Sørup Østergaard i Sørup og Stutteri Porsborggården blev derved til Stutteri Porsborg.

Vel mødt!
John, Lina og Hanne
Stutteri Porsborg

Porsborggårdens Tempo (Temple Wind xx/Urprinz) under materialprøvens terrænprøvePorsborggårdens Tempo (Temple Wind xx/Urprinz) under materialprøvens terrænprøve