Zophus Porsborg - solgt

Født 2012
Stangmål 138 cm

Zophus er stutteriets første og hidtil eneste afkom efter vores welshhoppe Korreborgs Pauline.

Pauline er ikke verdens mest højstillede hoppe og har også lidt kort hals/nakke og samtidig ville vi også gerne have et afkom der gerne skulle blive kat.1 pony, så hingstevalget endte med at falde på fuldblodsaraber-hingsten Zonyx.

Resultatet er blevet fuldt ud tilfredsstillende. Vi har fået et afkom med en del mere luft under maven og samtidig noget mere ridehesteformat. Gangartsmæssigt er han også forbedret en del med især en rigtig god galop. Desværre er han størrelsesmæssigt ikke blevet så høj som vi havde håbet og er derfor sat til salg.

Faderen Zonyx OX blev i 2010 importeret fra Shadow Oaks Arabians i USA hvorfra han allerede medbragte mange resultater og titler fra shows. Zonyx blev med sine 161 cm i stang fremstillet i forædlerholdet til DV-kåringen i Herning og blev fløjhingst. Zonyx har også med succes deltaget i championatsklasserne for dressurheste hvor han som 4-års gik i finalen og som 5 og 6-års gik videre til mellemrunden.

Zonyx OX +5183 USA Enzo OX AHA 0561225 USA Padrons Psyche OX
AHR 41897 USA
RD Bey Shahmpane OX
Balihs Treasure OX
0606841 USA
CG Balih el Jamaal OX
RD Treashahr Isle OX
Korreborgs Pauline 0002860 DK Welsh Ysselvliedt's Gipsy Boy Steehorst Free Lance
Skellorn Gypsy Doll
Skovkrogens Bunny WM 512 Egetofte Commander
Skovkrogens Daimi
Zonyx OX - ejet af Kirk ArabiansZonyx OX - ejet af Kirk ArabiansZonyx OX - ejet af Kirk ArabiansZonyx OX - ejet af Kirk Arabians