Porsborggårdens Tinus

Tinus i efterårssolen 2015Tinus i efterårssolen 2015Rebildfoto.dkRebildfoto.dk
Foto: Johnny Laursen / Nov. 2013Foto: Johnny Laursen / Nov. 2013Født 2009
Stangmål: 184 cm

Tinus er lavet på halvblodshoppe og elitehoppe Bright Eye efter Bajazzo xx. Bright Eye har produceret ærespræmieføl, et afkom på det norske bruttolandshold i dressur (hoppen Prada under Grethe Bergstrøm), RDH-hoppe osv. Bright Eye selv er kåret med sølvmedalje i DOA og har gået dressur på M-niveau. Hun blev fremstillet i en sen alder i DV efter en skade hvor hun opnåede kåring i DS. Hun er i 2014 blevet udnævnt som elitehoppe i DV. Tinus' mormor er ligeledes mor til den kårede oldenborghingst Tailormade Union Jack samt oldemor til oldenborghingsten Laban af Kloster.

Tinus' far er Tailormade Temptation. Temptation blev udnævnt til præmiehingst i Dansk Varmblod i 2008 og aflagde derefter en overordentlig god materialprøve samt vandt Dansk Rideforbunds 4-års championat. Han er efterfølgende blevet far til en særdeles lang række fløj og ærespræmieføl, medaljehopper og har hvert år haft vinderne af titler som Danmarks bedste hingsteføl, hoppeføl, 2-års hoppe, bedste dressurhoppe osv. osv. På trods af sin unge alder er han også allerede far til en række kårede hingste i Tyskland.

Tinus ejes i samarbejde med Katrine Bruun Laursen.


Fotos: Katrine Bruun Laursen / Nov. 2013 / Rytter: Klaus HolmFotos: Katrine Bruun Laursen / Nov. 2013 / Rytter: Klaus Holm
Tailormade Temptation DVH 967 Tuschinski Krack C
Kalinja
Nora Haarlem
Wieny
Bright Eye OL 8019/ERDS Bajazzo xx DHO 359 Double Jump xx
Ballet xx
Bianca OL 7287 Aladdin Tino OLH 568
Lotte Bøgely OL 5566
Bajazzo xx...
Ligheden med morfar er slående!Bajazzo xx...
Ligheden med morfar er slående!