Korreborgs Pauline (solgt)

Korreborgs Pauline og Lina til første stævnestartKorreborgs Pauline og Lina til første stævnestartLina, mormor og PaulineLina, mormor og PaulinePauline og Lina til ringridningPauline og Lina til ringridningPauline og LinaPauline og Lina
Født 2000
Stangmål 125 cm

Pauline er efter Ysselvliedts Gipsy Boy, welsh sec. C - import fra England. Gipsy Boy er springpony og rides af Alexander og Lærke Godsk.

Moder er Skovkrogens Bunny som er stamhoppe for avlen på stutteri Korreborg hvor hun har fået i alt 18 afkom.

Pauline blev indkøbt som ridepony for vores datter, Lina. Pauline havde indtil da kun gået som avlshoppe, men udviste et rigtig godt temperament der gjorde at Lina straks blev helt tryg ved hende på trods af at begge var særdeles urutinerede.

Pauline blev lynhurtigt staldens dronning og på trods af at hun kan gå under maven på de fleste af hendes staldkammerater, så er der ingen der skal være i tvivl om, at det er Pauline der bestemmer. Men på trods af hendes bestemte opførsel overfor de andre heste samt en ret så vågen natur, så er hun verdens mest forsigtige, søde og pålidelige børnehest som efterhånden har givet Lina rigtig mange gode rideture og oplevelser.

I 2012 fik Pauline sit første føl hos os og eftersom hun nu er blevet alt for lille til Lina, så vil hun formentlig blive ifolet igen på et tidspunkt.


Ysselvliedt's Gipsy Boy
97.01152 NLD Sec.B
Steehorst Free Lance
H17567 GBR Sec.B
Eyarth Harlequin
H14318 NLD
Steehorst Springtime
M26610 GBR
Skellorn Gypsy Doll
M32160 GBR Sec.B
Skellorn Consort
H31132 GBR
Skellorn Diadem
M69455 GBR
Skovkrogens Bunny WM 512 DK Sec.A Egetofte Commander
WMH 38 DK Sec.A
Mistral Celebration
3772 WSB GBR
Hinton Can Can
WM 105
Skovkrogens Daimi
WM 237 DK Sec. A
Balskovshøjs Diamant WMH 21
Egetofte Cornflower WM 152