Stella Porsborg - Til salg!

Født 2014
Stangmål: 180 cm

Stella er første afkom på vores DH-hoppe Hottelotte efter Blue Hors Hotline/Urprinz/Aleksander. Faderen er Sezuan DVH 1110

Stella er særdeles talentfuld og letridelig på trods af sin størrelse. Hun arbejder godt i alle tre gangarter og viser stort potentiale for de samlende øvelser. En hest med kæmpe kapacitet!

Redet siden april 2018 af Silje Bakken, Bakken Dressage. Pt. hjemme på græs.

Video under rytter:

Video fra september 2016 (2-års):


Sezuan DVH 1110 var uovertruffen materialprøvevinder med 987,5 point. Med 10 x karakteren 10,0 skrev Sezuan sig ind i den hippologiske historie og er efterfølgende også blevet en af Europas mest frekventerede unghingste. Sezuan er helt sensationelt vinder af verdensmesterskabet både som 5-års, 6-års og 7-års.

Sezuan's far, Zack, har i de seneste år bevist sin avlsværdi med flere kårede sønner, medaljehopper osv. Sezuans moder, Bøgegårdens Don Romina,- efter den verdenskendte Don Schufro, som med Andreas Helgstrand i sadlen var med til at vinde OL-bronze til det danske landshold,- er tilkendt Dansk Varmblods opdrættermedalje i guld og udnævnt til Årets Bedste Dressurhoppe i 2006. Sezuans mormor er bronzemedaljehoppen Bøgegårdens Laina.