Stella Porsborg (Til salg)

Født 2014
Stangmål: 180 cm

Stella er første afkom på vores DH-hoppe Hottelotte efter Blue Hors Hotline/Urprinz/Aleksander. Faderen er Sezuan DVH 1110

Stella er særdeles talentfuld og letridelig på trods af sin størrelse. Hun arbejder godt i alle tre gangarter og viser stort potentiale for de samlende øvelser. En hest med kæmpe kapacitet!

Hun er pt. i ridning hos Bakken Dressage v. Silje Bakken som står for salget.Video fra september 2016 (2-års):


Sezuan DVH 1110 var uovertruffen materialprøvevinder med 987,5 point. Med 10 x karakteren 10,0 skrev Sezuan sig ind i den hippologiske historie og er efterfølgende også blevet en af Europas mest frekventerede unghingste. Sezuan er helt sensationelt vinder af verdensmesterskabet både som 5-års, 6-års og 7-års.

Sezuan's far, Zack, har i de seneste år bevist sin avlsværdi med flere kårede sønner, medaljehopper osv. Sezuans moder, Bøgegårdens Don Romina,- efter den verdenskendte Don Schufro, som med Andreas Helgstrand i sadlen var med til at vinde OL-bronze til det danske landshold,- er tilkendt Dansk Varmblods opdrættermedalje i guld og udnævnt til Årets Bedste Dressurhoppe i 2006. Sezuans mormor er bronzemedaljehoppen Bøgegårdens Laina.

Stella er i ridning hos Bakken Dressage