<

Farvel til Frækkert og Roma30-03-2018 - 09:25

Den 13. marts tog vi den tunge beslutning at det var tid til at sige farvel til Frækkert og Roma og de blev derfor aflivet hjemme.

Roma Bell fik for et par år tilbage en slem infektion i lymferne og efter ophold på dyrehospital og længerevarende behandling blev hun tilsyneladende helt frisk igen men det viste sig dog alligevel at der var noget galt da hun udvist ømhed i bagparten under ridning og hendes bagben blev stive og ømme. Vi opgav derfor planerne for Roma som juniorhest for vores datter, Lina, og satte hende i stedet i avlen. Det viste sig dog at Roma formentlig på et tidspunkt har været ramt af abort virus som har ødelagt hendes evne til at bære føl. Hun var dog nem at ifole, så det tog os desværre to ifolinger med følgende abort i 7. måned at finde problemet. Hun aborterede derfor desværre for anden gang sit føl efter Quaterhit i slutningen af 2017. Da  hun så den 12. marts 2018 igen fik lymfeinfektion i udbrud valgte vi at aflive.

Frækkert blev helt tilbage i 13/14 skadet i ryg/bagpart og gik derefter som hyggehest med et par forsøg ind imellem på at genetablere karrieren som ridehest. Det lykkedes aldrig at få ham ordentligt gående igen trods diverse behandlinger af dyrlæge, massør, kraniosakral terapeut, osv. og da han i løbet af vinteren 17/18 begyndte at blive gradvist dårligere gående tog vi en hurtig beslutning at lade ham følge med Roma over regnbuen.

Begge er stærkt savnet!

<